Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@12:21:29 GMT

کاهش ۱۰۰ هزارتومانی هر حلب روغن نباتی

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۲۵۴۴

کاهش ۱۰۰ هزارتومانی هر حلب روغن نباتی

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: قیمت مصرف کننده هر حلب ۱۶ کیلویی روغن نباتی یک میلیون و هشتاد هزار تومان است که اکنون در عمده فروشها ۹۶۰ هزار تومان بفروش میرسد.

 

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا اضهار داشت: با توجه به اینکه قیمت روغن نباتی در بازار جهانی حدود 30 درصد کاهش یافته است رقابت واردکنندگان جهت واردات روغن نباتی ارزان قیمت شدت گرفته است که این امر در کنار کاهش مصرف  روغن در فصل تابستان افزایش چندبرابری قیمت روغن در سال جاری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به افزایش چند برابری قیمت روغن نباتی در ماه‌های اخیر و کاهش تقاضا توسط مردم، مسئولین مربوطه تلاش کردند تا قیمت روغن را به سوی نزولی ببرند و تا امروز شاهد کاهش 10 درصدی قیمت روغن در بازار هستیم.  در ماه‌های اخیر  هر حلب روغن نباتی حدود یک میلیون  و 80 هزارتومان به فروش می‌رسید که پس از تلاش مسئولین قیمت روغن 10 درصد کاهش یافت و امروز 960 هزارتومان در عمده فروشی‌ها به فروش می‌رسد.

حسنی افزود:  رقابت وارد کنندگان بخش خصوصی برای فروش سریع‌تر و وارد نمودن روغن خام با قیمت پایینتر  همگی باعث کاهش قیمت روغن نباتی شده است که با کاهش 10درصدی قیمت روغن در بازار باعث افزایش عرضه این کالای اساسی شده است و ما در تلاش هستیم  تقاضا و عرضه به تعادل خود برسانیم.

دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: با  توجه به افت 30درصدی قیمت روغن در سطح جهان به دنبال افزایش واردات در سطح جهان هستیم و همچنین با افت قیمت روغن در بازار جهانی در نظر داریم تا از اوکراین محموله‌های را به ایران وارد کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران جهان رقابت مواد غذایی واردات قیمت روغن روغن نباتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۲۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد

عباس آرگون، نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران در گفت و گو با خبر نگار مهر در خصوص کاهش قیمت ارز و بازگشت دلار به نزدیکی دامنه ۵۰ هزار تومان گفت: آن بخشی از بحث نوسانات ارز که مربوط به هیجانات ناشی از تنش‌های سیاسی و منطقه‌ای است، فروکش کرده و به نوعی با سپری شدن این دوره، شاهد کاهش قیمت ارز هستیم. طبیعتاً بعد از بازگشت آرامش به بازار ارز می‌شد انتظار کاهش و اصلاح قیمت‌ها را هم داشت که این اتفاق افتاد.

وی ادامه: در بخش بعدی و نگاه بلندمدت به بازار، باید به افزایش قیمت ارز ناشی از تورم اشاره کرد که همچنان لازم است نرخ ارز متناسب با شرایط تورمی یا نزدیک به‌آن تعدیل شود، در غیر این صورت باید انتظار افت صادرات و رونق واردات را داشت که ناخواسته ما را دوباره به سمت افزایش قیمت ارز هدایت می‌کند. در واقع نرخ ارز باید خود را با توجه به شرایط اقتصادی کشور با تورم تطبیق دهد تا صادرات هم از توجیه و رونق لازم برخوردار شود.

این فعال اقتصادی به تاثیر مثبت سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان در کنترل نوسانات اخیر بازار اشاره کرد و گفت: سفر محمدرضا فرزین به عربستان را هم می توان شوک مثبتی به بازار ارز محسوب کرد، چراکه هر چقدر ما روابط بین‌المللی خود را با کشورهای منطقه و جهان توسعه دهیم و به نوعی دیپلماسی فعالی در این خصوص داشته باشیم، قطعاً شاهد تاثیرات مثبت آن خواهیم بود. در نتیجه سفر فرزین به عربستان نیز توانست در کنترل و مهار انتظارات تورمی ناشی از تنش‌های منطقه ای تاثیر گذار باشد و نرخ دلار را کاهش دهد.

آرگون به لزوم حفظ ثبات و آرامش در بازار ارز تاکید کرد و افزود: بی تردید آرامش سیاسی و منطقه ای می‌تواند جلوی افزایش قیمت ها و التهاب بازار را بگیرد و در مساله انتظارات تورمی هم تاثیرگذار باشد. به هر حال رسیدن به این شرایط نیازمند تدوین و اجرای برنامه‌هایی با توجه به واقعیت‌هاست که یکی از آنها تعدیل نرخ ارز با نرخ تورم است. ضمن اینکه تصمیمات کارشناسی شده و منطقی در روند حمایت و تسهیل افزایش صادرات نیز می تواند در ایجاد ثبات بازار تاثیرگذار باشد.

کد خبر 6093848 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • کشف ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • عربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟