Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان به همراه دادستان و مدیرکل تعزیرات حکومتی و رئیس سازمان اموال تملیکی استان کرمان از انبار اموال تملیکی استان بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور خبرنگاران همراه بود، از بخش‌های مختلف انبار ۲۸۰۰ مترمربعی اموال تملیکی بازدید وکالا‌های مختلف موجود در این انبار بازبینی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدی درجمع خبرنگاران با اشاره به وضعیت کالا‌های موجود در این انبار گفت: انبار کرمان در نظم وترتیب کالا‌ها و مراقبت ونیز سیستم‌های دوربین مداربسته و اعلام حریق نسبت به دیگر استان‌ها ازوضعیت بهتری برخوردار است. او می‌گوید: رصد کردن وبازرسی انبار‌های سازمان امال تملیکی ازجمله سیاست‌ها و دغدغه‌های جدی دستگاه قضایی است چرا که مرتبا این کالا‌ها باید بررسی شوند وچون بیت المال است مراقبت شود که تضییع نشود.

او گفت: هم در شیوه نگهداری کالا‌ها و اموال وهم مسائل امنیتی که در چه شرایطی نگهداری می‌شوند، احتمال آتش سوزی وسرقت ودیگر مسائل را کم کنیم، نیز دغدغه‌هایی وجود دارد.

رئیس شورای قضایی استان گفت: دائما مسئولین قضایی از این انبار‌ها بازدید می‌کنند در انبار ۲۸۰۰ متر مربعی کرمان کالا‌های زیادی وجود دارد که با نظم و نسق خوبی چیدمان شده اند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: از جهت مسائل امنیتی مانند نصب دوربین تجهیزات خوبی دارند، از قبل از سال ۱۴۰۰ در این انبار کالای فاسد شدنی و خراب شدنی نداریم مگر برخی کالا‌ها که مشکل ملی دارند.

او می‌گوید: در بازدید امروز مقرر شد کارگروهی متشکل از دادستانی و تعزیرات وبازرسی تشکیل و برای کالا‌های شش ماه اول ۱۴۰۰ هستند دستور فروش صادر شود تا برای شش ماه دوم ۱۴۰۰ کالایی نداشته باشیم.

حمیدی گفت: مشکل دیگری در این انبار هست قیمت کارشناسی انجام شده روی کالا‌ها بعضا قیمت واقعی نیست و انگیزه‌ای برای خریداران ایجاد نمی‌کند که مقررشد کارگروهی ایجاد شود وقیمت به گونه‌ای کارشناسی شود هم بیت المال در آن رعایت شود هم سریع‌تر به فروش برسد.
او از برگزارری مزایده برای فروش این کالا‌ها خبر داد وگفت: اگر کالا‌های ارائه شده در مزایده اول به فروش نروند در مزایده دوم با شرایط و ایین نامه متفاوت و با کاهش قیمت باید خریدار برای این کالا‌ها پیدا شود.

حمیدی گفت: قرار شد قوانین ومقررات دادگستری و اموال تملیکی همسو شده تا کالا‌ها در این مزایده‌ها به فروش بروند. او می‌گوید: وضعیت انبار نسبتا خوب است در مقایسه با مشکلاتی که در دیگر استان‌ها داریم.

او در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه در خصوص وجود حجم زیاد روغن خوراکی در این انبار و تعیین تکلیف آن گفت: بیشتر کالا‌هایی که برای فروش آن نگران هستیم، اقلام خوراکی هاست حجم روغن زیاد در این انبار است و کارگروه تعیین شده باید این حجم کالا را تعیین تکلیف کند وما امیدواریم نهایت این کالا‌ها را تا دو ماه تعیین تکلیف کنیم.

او درخصوص خودرو‌ها و موتور سنگین موجود نیز گفت: خودرو‌ها یا باید اوراق شود چرا که فروش محدودی دارد، در خصوص ماینر‌ها که در همه انبار‌های تملیکی کشور موجودهست به سبب نبود قانون مشخص برای تعیین تکلیف این کالا‌ها در انبار باقی مانده اند که این را باید دولت مشخص کند که تکلیف این ماینر‌ها چیست و چه دستگاهی می‌تواند این ماینر‌ها را تعیین تکلیف کند.

یوسفی مسئول سازمان اموال تملیکی استان نیز دراین بازدید ارزش کالا‌های موجود در این انبار را بیش از ۵ میلیارد تومام ذکر کرد و گفت: بشترین مشکل ما تعیین قیمت توسط کارشناسان و عدم تناسب آن با بازار روز است. او خواستار توجه ویژه دادگستری و دیگر نهاد‌های همکار درخصوص تعیین تکلیف کالا‌های مختلف نظیر روغن‌ها و برخی اقلام قابل استفاده شود.

یوسفی می‌گوید: حجم زیادی موتور سنگین در این انبارداریم که به سب وجود قوانین و تاکید برصادراتی بودن آن امکان فروشش نیست مگر اینکه از طریق اوراق شدن آن‌ها را به فروش برسانیم که قیمت آن را چندین برابر کاهش می‌دهد.

در ادامه دادخدا سالاری دادستان استان کرمان نیز با انتقاد از برخی قوانین دست وپاگیر سازمان اموال تملیکی گفت: برای ماشین شرط صادرات گذاشته اند باید بپرسید کدام کشور ماشین دست دوم ومشکل دار ما را وارد می‌کند؟ یا بایدماشین‌ها به سازمان‌هایی که در حاکمیت هستند داده شود یا فکر دیگری کرد، این مساله که ما بخواهیم آن را اوراقی بفروشیم به سبب افت شدید قیمت، تضییع بیت المال است.

او می‌گوید: هیچ کشوری در خودرو شرایط ایران را ندارد و ماشین‌های موجود در این انبار عملا به فروش نمی‌رود.

او گفت: باید به سمت و سویی برویم این خودرو‌ها در داخل استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری اموال تملیکی اموال تملیکی استان کرمان تعیین تکلیف کالا ها او می گوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۶۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

به گزارش تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان کشف و ضبط شد
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان